lektioner

SHIHO TOKUDA

Flamenco dancer

English | 日本語 | Svenska

Workshops, Kurser & Privata lektioner

 

Nu kan jag erbjuda workshops och kurser och även privatlektioner samt grupplektioner från nivåerna nybörjare till övade.

 

Mitt mål är att ge varje student chansen att uttrycka sig själva på ett personligt sätt som flamencodansare. Att lära sig flamenco ger dansaren möjlighet för ett unikt och personligt uttryck – samtidigt som detta erbjuder delade upplevelser med andra artister och med publiken.

 

I klasser med nybörjare vill jag inte enbart lära deltagarna den grundläggande tekniken, men även ge en introduktion till flamencons historia. Under kursens förlopp vill jag fokusera på att hjälpa deltagarna att komma fram till en punkt där de med kroppen förstår flamencons rytm och essens.

 

I alla flamencoklasser tar jag individuella hänsyn till varje deltagares nivå och kunnande. Jag ger varje deltagare personliga råd om hur de kan förbättra sin egen flamenco.

 

Jag erbjuder även private lektioner eller lektioner for slutna grupper. Här vill deltagarna få möjlighet att välja och planera innehållet av lektionerna enligt egna önskemål.

 

Jag kan även erbjuda en kombination av föredrag (kort om flamencons historia), en enkel lektion (handklapp, enkla steg etc) och en liten föreställning.

 

Om detta passar era önskemål vänligen kontakta mig.

 

 

Aktuella klasser

 

  • 2016, 26 maj, 14:30: Föreställning och workshop, Folkets Hus, Fengersfors, i samarbete med Samverket och Åmåls Kommun

 

 

All rights reserved. Copyright © Shiho Tokuda 2013-16